بیماری‌های مغز و اعصاب

آسیب نخاعی خطر ابتلا به اختلالات سلامت روان را افزایش می دهد

آسیب نخاعی خطر ابتلا به اختلالات سلامت روان را افزایش می دهد

آسیب نخاعی و افسردگیدر مطالعه جدیدی که در مجموعه مقالات کلینیک مایو منتشر شده است، محققان پزشکی میشیگان دریافتند که بزرگسالان دارای آسیب نخاعی در مقایسه با بزرگسالان فاقد این بیماری در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به اختلالات سلامت روان از جمله افسردگی و اضطراب قرار دارند.

تیم تحقیق داده های مربوط به اطلاعات بیمه شده برای بزرگسالان دارای آسیب نخاعی هم افراد فاقد شرایط آسیب نخاعی، حداقل برای سه سال متوالی در یک برنامه بیمه درمانی ثبت و بررسی کردند.

به طور خاص، آنها دریافتند که بزرگسالان دارای آسیب نخاعی، شیوع بیشتری از اختلالات اضطرابی (۱۹.۳٪ در مقابل ۱۴.۱٪)، اختلالات افسردگی (۲۹.۳٪ در مقابل ۹/۹٪) و تعداد مشکلات روانشناختی با بیش از دو وضعیت سلامت روان (۲۳/۹ در مقابل ۳۷/۴)، در مقایسه با بزرگسالان بدون آسیب نخاعی دارند.

مارک پترسون، می گوید: “ما همچنین دریافتیم که افراد دارای آسیب نخاعی خطر ابتلا به سایر بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی و عروقی و ریوی، دیابت، بیماری های کبدی، سرطان، آرتریت، شرایط گردش خون و اختلالات الکترولیت را افزایش می دهند.

کارشناسی ارشد، FACSM، چارلز لیل، جونیور، استاد تحقیقات پزشکی طب فیزیکی و توانبخشی در پزشکی میشیگان و نویسنده اصلی این مطالعه میگویید: “این امر منطقی است، زیرا بیماران دارای صدمات نخاعی دارای رفتارهای بی تحرک شدید از جمله استراحت طولانی مدت بعد از آسیب هستند.”

دکتر Denise Tate استاد طب فیزیکی و توانبخشی در پزشکی میشیگان و نویسنده ارشد این تحقیق، خاطرنشان می کند که بیشتر تحقیقات گذشته در مورد آسیب نخاعی بر نتایج سلامت جسمی متمرکز شده است. او می گوید این مطالعه لزوم درک نیازهای روحی و روانی این جمعیت را تأکید می کند، زیرا آنها برای کیفیت کلی زندگی و رفاه در بیماران با آسیب نخاعی بسیار مهم هستند.

ترجمه: احسان‌ روبندیان

منبع خبر:

“Psychological Morbidity and Chronic Disease Among Adults With Traumatic Spinal Cord Injuries”. by Mark D. Peterson, PhD, MS, Neil Kamdar, MA, Anthony Chiodo, MD, Denise G. Tate, PhD.

امتیاز نوشته:

میانگین امتیازها: ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می‌دهید.

داریوش طاهری

نه اولین، اما در تلاش برای بهترین بودن؛ نه پیشرو در آغاز، اما ممتاز در پایان. ——— ما شاید آغازگر راه نباشیم، اما با ایمان به شایستگی و تعالی، قدم برمی‌داریم تا در قله‌ی ممتاز بودن بایستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا