آلزایمربیماری‌های مغز و اعصابدمانس

زوال عقل به سرعت در حال تبدیل شدن به یک اپیدمی جهانی است

یک گزارش جدید نشان می دهد که تعداد افراد مبتلا به زوال عقل در سراسر جهان به ویژه در کشورهای فقیر در حال افزایش است .

در داده‌هایی که هفته آینده در اولین اجلاس زوال عقل G8 در لندن ارائه خواهد شد، سازمان بین‌المللی بیماری آلزایمر (ADI) نشان داد که در حال حاضر حدود ۴۴ میلیون نفر از این بیماری رنج می‌برند که از سال ۲۰۰۹ افزایش ۱۷ درصدی را نشان می‌دهد.

زوال عقل، یک اصطلاح کلی که شامل بیماری آلزایمر و سایر اختلالات کمتر رایج است، ذهن فرد را از بین می برد و اغلب پس انداز زندگی او را تخلیه می کند. مراقبت می تواند بسیار گران باشد، زیرا وضعیت بیمار بدتر می شود، و کارشناسان نگران هستند که چگونه این امر بر مردم کشورهایی که از قبل منابع محدودی دارند، تأثیر می گذارد.

این گزارش نشان می دهد که این بیماری همه گیر در سال های آینده به سرعت گسترش خواهد یافت، زیرا مردم در سراسر جهان عمر طولانی تری دارند، زیرا زوال عقل با افزایش سن به طور فزاینده ای رایج می شود.

آیا “دستیابی به موفقیت” در افق است؟

تا سال ۲۰۳۰، ADI پیش بینی می کند که ۷۶ میلیون نفر در سراسر جهان با این بیماری صعب العلاج زندگی خواهند کرد که این تعداد تا سال ۲۰۵۰ به ۱۳۵ میلیون نفر خواهد رسید. تا آن زمان، ۷۱ درصد از این بیماران در کشورهای با درآمد کم و متوسط ​​زندگی خواهند کرد.

هیچ درمانی برای زوال عقل وجود ندارد، اگرچه برخی از داروها در صورت شروع زودهنگام به کند کردن پیشرفت بیماری کمک می کنند. با این حال، داروهای جدیدی در راه است و یک محقق در بریتانیا با استقبال از “پیشرفت” در پنج سال آینده، تیتر خبرها را به خود اختصاص داده است.

متیو بامگارت، مدیر ارشد سیاست عمومی انجمن آلزایمر مستقر در ایالات متحده، گفت که امیدوار است این پیش‌بینی درست باشد اما معتقد است که خوشبینانه است.

او گفت که قرار است به زودی پنج آزمایش داروهای پیشگیری از آلزایمر در ایالات متحده آغاز شود. هر کدام حدود دو تا سه سال طول می کشد و نیاز به تکرار دارد. در واقع ارائه یک محصول به بازار در پنج سال می تواند دشوار باشد.

لورا فیپس، نماینده موسسه تحقیقات آلزایمر در بریتانیا، گفت که موسسه خیریه او در حال سرمایه گذاری در کار کشف داروی جدید برای سرعت بخشیدن به آزمایشات بالینی است. او گفت: «در پنج سال آینده، اگر از آزمایش‌های فعلی درمانی نداشته باشیم، درمان‌های جدید بالقوه بیشتری به سمت کلینیک خواهیم داشت.» 

فراخوان برای مبارزه جهانی علیه زوال عقل

گزارش ADI زوال عقل را به عنوان یک مشکل جدی جهانی در زمانی که هنوز باید برای مبارزه با آن کار زیادی انجام شود، برجسته می کند.

باومگارت گفت: “بیماری آلزایمر و زوال عقل در ۲۰ تا ۳۰ سال پیش، زمانی که ترس، جهل و ننگ غالب بود، در مکان مشابهی با HIV و سرطان قرار دارند .” اما تاریخ نشان می‌دهد که با اراده سیاسی کافی و سرمایه‌گذاری تحقیقاتی می‌توان بیماری‌های عمده را قابل کنترل و حتی قابل پیشگیری کرد. ما فلج اطفال را متوقف کردیم.»

گزارش ADI خواستار راه‌اندازی برنامه‌هایی با هدف بهبود سلامت عمومی و تناسب اندام، تعهد جهانی به تأمین مالی تحقیقات زوال عقل و اجرای بهتر آزمایش‌های بالینی در سراسر جهان است.

بامگارت در بیانیه‌ای گفت: «همکاری بین کشورها، شرکت‌ها، گروه‌های مدافع، افراد مبتلا به زوال عقل و خانواده‌های آن‌ها و عموم مردم برای درخواست و کشف پاسخ‌هایی برای این مشکل عظیم مورد نیاز است.» با تسریع این اتحادها، اجلاس سران G8 این پتانسیل را دارد که نقطه عطف و نقطه عطفی در مبارزه با بیماری آلزایمر و زوال عقل باشد.

در ایالات متحده نیز به کار بیشتری نیاز است

هری جانز، رئیس و مدیر عامل انجمن آلزایمر، هفته آینده در این اجلاس شرکت خواهد کرد.

در همین حال، در ایالات متحده، سازمان حمایت خواستار تامین مالی مناسب و اجرای طرح ملی برای مقابله با آلزایمر است، یک طرح بلندپروازانه برای درمان موثر و پیشگیری از آلزایمر تا سال ۲۰۲۵.

بامگارت گفت که ۱۰۰ میلیون دلار اضافی در سال مالی ۲۰۱۴ برای تحقیقات، آموزش، اطلاع رسانی و حمایت از جامعه آلزایمر مورد نیاز است .

بر اساس گزارش انجمن آلزایمر، پنج میلیون آمریکایی در حال حاضر با این بیماری زندگی می کنند و از هر سه سالمند یک نفر با نوعی زوال عقل می میرد. به گفته این گروه، تنها در ایالات متحده، این بیماری در سال جاری ۲۰۳ میلیارد دلار هزینه داشته است.

امتیاز نوشته:

میانگین امتیازها: ۰ / ۵. تعداد آراء: ۰

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می‌دهید.

منبع
www.healthline.com

داریوش طاهری

نه اولین، اما در تلاش برای بهترین بودن؛ نه پیشرو در آغاز، اما ممتاز در پایان. ---- ما شاید آغازگر راه نباشیم، اما با ایمان به شایستگی و تعالی، قدم برمی‌داریم تا در قله‌ی ممتاز بودن بایستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا