آلزایمربیماری‌های مغز و اعصابدمانس

بیماری آلزایمر، به عنوان دیابت نوع ۳ شناخته می شود

امتیازی که به این مقاله می دهید چند ستاره است؟
[کل: ۰ میانگین: ۰]
دیابت قندی (که به اختصار DM یا به اختصار دیابت نیز خوانده می شود) به یک وضعیت سلامتی اشاره دارد که بدن شما در تبدیل قند به انرژی مشکل دارد. به طور معمول، ما دو یا سه نوع دیابت را مورد توجه قرار می دهیم:
  • دیابت نوع ۱ (T1DM) یک وضعیت بهداشتی مزمن است که در آن قسمت غدد درون لوزالمعده بدن شما به اندازه کافی هورمون انسولین تولید نمی کند، و سطح قند خون (گلوکز) شما خیلی بالا می رود.
  • دیابت نوع ۲ (T2DM) یک بیماری مزمن است که در آن بدن شما در برابر انسولین مقاومت می کند، و در نتیجه سطح قند خون شما بیش از حد بالا می رود.
  • دیابت حاملگی (GDM) DM است که در دوران بارداری رخ می دهد، و قند خون در این مدت خیلی زیاد است.

برخی از تحقیقات جدید نشان داده اند که بیماری آلزایمر نیز باید به عنوان یک نوع دیابت به نام دیابت نوع ۳ طبقه بندی شود.

“دیابت نوع ۳” اصطلاحی است که برای توصیف این فرضیه مطرح شده است:  بیماری آلزایمر، که یکی از دلایل اصلی زوال عقل است، در اثر مقاومت به انسولین و اختلال در فاکتور رشد به طور خاص در مغز ایجاد می شود، و اختلال عملکرد به صورت انتخابی بر روی مغز تائیر می گذارد. مشابه آنچه  که در سایر قسمتهای بدن در دیابت نوع ۱ و ۲ اتفاق می افتد.

این شرایط، همچنین توسط برخی برای توصیف افرادی که دیابت نوع ۲ دارند و همچنین مبتلا به زوال عقل بیماری آلزایمر هستند استفاده شده است. طبقه بندی دیابت نوع ۳ بحث برانگیز است، و اکثر پزشکان تا زمان انجام تحقیقات بیشتر حاضر به استفاده از آن نیستند.

وضعیت پزشکی “دیابت نوع ۳” فوق با دیابت نوع ۳c (همچنین به نام T3cDM، دیابت پانکراس و دیابت نوع ۳c) نباید اشتباه گرفته شود. لوزالمعده هم غدد درون ریز و هم غدد برون ریز دارد. انسولین یکی از هورمون هایی است که توسط سلولهای بتا ایزوله در جزایر لانگرهانس تولید و ترشح می شود، که غدد درون ریز بافت پانکراس است.

هنگامی که بافت غدد برون ریز لوزالمعده دچار اختلال می شود، به صورت ثانویه بر روی قسمت درون ریز  پانکراس تاثیر می گذارد که در نهایت منجر به DM می شود، این مشکل T3cDM نامیده می شود. بیماریهای بخش برون ریز لوزالمعده که منجر به T3cDM می‌شوند شامل آسیب‌شناسی مانند پانکراتیت مزمن، فیبروز سیستیک و سرطان لوزالمعده اگزوکرین است.

ارتباط بین بیماری آلزایمر و دیابت

در حال حاضر ارتباط مستقیمی بین آلزایمر و دیابت نوع ۲ وجود دارد. از آنجا که آلزایمر ممکن است در اثر مقاومت به انسولین در مغز شما ایجاد شود، برخی از افراد، آلزایمر را به سادگی “دیابت در مغز” می دانند.

این ادعا دارای پشتوانه علمی است و بسیار ساده است.

با گذشت زمان، دیابت درمان نشده می تواند باعث آسیب به رگ های خونی شما، از جمله عروق موجود در مغز شود. از آنجا که بسیاری از افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نمی‌دانند که این بیماری را دارند و در نتیجه ممکن است تشخیص و اقدامات درمانی مناسب را به تأخیر بیندازند، افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ خطر بیشتری برای ابتلا به آلزایمر دارند.

دیابت همچنین تعادل مواد شیمیایی موجود در مغز شما را از بین می برد، که ممکن است باعث آلزایمر شود. همچنین، قند خون بالا منجر به التهاب می شود که ممکن است به سلولهای مغزی آسیب برساند.

به همین دلایل، دیابت به عنوان یک عامل خطر برای بیماری به نام زوال عروقی شناخته می شود. دمانس عروقی می تواند یک بیماری مستقل با علائم خاص خود باشد، یا می تواند یک نشانه ی هشدار دهنده از آنچه که با بیماری آلزایمر همپوشانی دارد، باشد.

علل و ریسک فاکتورهای دیابت نوع ۳

افرادی که مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند، ۶۰ درصد Trusted Source احتمال ابتلا به آلزایمر یا نوع دیگری از زوال عقل مانند زوال عقل عروقی را دارند. یک مطالعه که بر روی  بیش از ۱۰۰،۰۰۰ بیمار مبتلا به زوال عقل انجام شد، خاطرنشان کرد: زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ احتمال بیشتری برای ابتلا به زوال عقل عروقی دارند.

عوامل خطر دیابت نوع ۲ شامل موارد زیر است:

  • سابقه خانوادگی دیابت
  • فشار خون بالا
  • اضافه وزن یا چاق بودن
  • برخی از شرایط سلامتی مزمن، مانند افسردگی و سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)

علائم دیابت نوع ۳

علائم دیابت نوع ۳ همان علائم زوال عقل است، مانند مواردی که در ابتدای بیماری آلزایمر دیده می شود.این علائم شامل موارد زیر است :

  • از دست دادن حافظه که بر زندگی روزمره و تعاملات اجتماعی تأثیر می گذارد
  • در انجام کارهای روتین مشکل دارید
  • کاهش توانایی تصمیم گیری بر اساس اطلاعات
  • تغییرات ناگهانی در شخصیت یا رفتار

تشخیص دیابت نوع ۳

آزمایش خاصی برای دیابت آلزایمر یا نوع ۳ وجود ندارد. پزشک در مورد تاریخچه خانواده و علائم شما چندین سوال خواهد پرسید. مطالعات تصویربرداری، مانند MRI و سی تی اسکن از سر، ممکن است تصویری از عملکرد مغز شما به پزشک ارائه دهد. آزمایش مایعات مغزی همچنین می تواند نشانگر شاخص های آلزایمر باشد.

اگر علائم دیابت نوع ۲ و آلزایمر دارید، ممکن است برای شما یک آزمایش قند خون ناشتا و آزمایش هموگلوبین گلیکوزیس در نظر گرفته شود.

اگر به دیابت نوع ۲ مبتلا هستید، لازم است که درمان آن را شروع کنید. درمان دیابت نوع ۲ می تواند آسیب مغزی شما را به حداقل برساند و پیشرفت آلزایمر یا زوال عقل را کند کند.

درمان دیابت نوع ۳

گزینه های درمانی خاصی برای افرادی که دیابت نوع ۲ و همچنین آلزایمر دارند، وجود دارد. تغییرات سبک زندگی، مانند رژیم غذایی و ورزش ممکن است بخش بزرگی از درمان شما باشد.

از دست دادن ۵ تا ۷ درصد وزن  بدن شما می تواند به جلوگیری از آسیب اندام ناشی از قند خون بالا، کمک کند و ممکن است از پیشرفت پیش DM2 به DM2 جلوگیری کند. رژیم غذایی کم چربی و سرشار از میوه و سبزیجات همچنین می تواند علائم را بهبود بخشد. در صورت استفاده از دخانیات، به شما توصیه می شود سیگار را ترک کنید.

اگر شما مبتلا به دیابت نوع ۲ و آلزایمر هستید، درمان دیابت نوع ۲ شما برای کاهش سرعت پیشرفت آلزایمر مهم است.  متفورمین، یک داروی ضد دیابت است که همچنین ممکن است در مقایسه با سایر  داروهای درمانی DM2 خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

داروهای تجویز شده برای درمان علائم شناختی زوال عقل آلزایمر در دسترس هستند. مهار کننده های استیل کولین استراز مانند donepezil (Aricept) ، galantamine (Razadyne) یا rivastigmine (Exelon) می توانند برای بهبود راه ارتباط سلول های بدن با یکدیگر استفاده شوند. Memantine (Namenda)، یک آنتاگونیست گیرنده NMDA، همچنین ممکن است به کاهش علائم و کند شدن پیشرفت بیماری آلزایمر کمک کند.

علائم دیگر آلزایمر و سایر انواع زوال عقل، مانند نوسانات خلقی و افسردگی، ممکن است با داروهای روانگردان و شیوه های نوین مانند تحریک الکتریکی مغز و نوروفیدبک و بیوفیدبک بهبود یابد. داروهای ضد افسردگی و داروهای ضد اضطراب در برخی موارد بخشی از درمان هستند.

چشم انداز دیابت نوع ۳

دیابت نوع ۳ راهی برای توصیف آلزایمر است که در اثر مقاومت به انسولین در داخل مغز ایجاد می شود

اگر می توانید دیابت را با رژیم، ورزش و دارو درمان کنید، ممکن است پیشرفت آلزایمر یا زوال عروقی را کند کنید.

میزان بهبودی شما نیز بسته به این دارد که تا چه اندازه زودتر علائم شما کشف شود. هرچه زودتر درمان شروع شود، احتمالاً چشم انداز بهبودی شما بهتر خواهد شد.

متوسط ​​امید به زندگی برای فرد مبتلا به آلزایمر حدود ۳ تا ۱۱ سال از زمان تشخیص این بیماری است. اما برخی از افراد مبتلا به آلزایمر تا ۲۰ سال پس از تشخیص می توانند زندگی کنند.

پیشگیری از دیابت نوع ۳

اگر مبتلا به دیابت نوع ۲ هستید، روش هایی وجود دارد که می توانند به شما در کنترل بهتر آن کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت نوع ۳ را کاهش دهید. در اینجا برخی از روشهای اثبات شده برای کنترل دیابت نوع ۲ و به حداقل رساندن آسیب اعضای بدن وجود دارد:

  • چهار بار در هفته به مدت ۳۰ دقیقه در روز ورزش کنید.
  • غذاهای سالم و کم چربی، سرشار از پروتئین و فیبر بخورید.
  • قند خون را با توجه به توصیه‌های تیم بهداشتی خود، با دقت کنترل کنید.
  • هرگونه داروی تجویز شده را طبق برنامه و به طور منظم مصرف کنید.
  • سطح کلسترول خود را کنترل کنید.
  • وزن سالم خود را حفظ کنید.

دیابت نوع ۳ و آلزایمر (تاثیر انسولین اضافه بر مغز)

ناراحتی قلبی و آسیب دیدن چشم‌ها، عصب‌ها و بافت‌های دیگر از عوارض احتمالی دیابت محسوب می‌شود که عموم مردم از آنها اطلاع دارند. اما در سال‌های اخیر دانشمندان به بررسی خطری پرداخته‌اند که هم ناآشنا و هم ناشناخته است، این عارضه افزایش احتمال ابتلا به دمانس، آلزایمر یا همان فراموشی است. پژوهشگران سال‌ها است که متوجه ارتباط بین دیابت و افزایش احتمال ابتلا به دمانس عروقی، دومین نوع شایع دمانس، شده‌اند. این ارتباط منطقی و کاملاً قابل توجیه است، بیماری دمانس عروقی پیامد آسیب دیدن رگ‌های خونی مغز است، همان طور که دیابت رگ‌های دیگر نقاط بدن را سخت می‌کند. اما پژوهش‌های جدید بر بیماری آلزایمر، یعنی شایع‌ترین اختلال عصبی نورودژنراتیو متمرکز شده است که یافتن ارتباط دقیق بین آن و دیابت دشوارتر است. تاکنون بسیاری از دانشمندان بر سر این موضوع به توافق رسیده‌اند که اگر دیابت کنترل شود، احتمال ابتلا به آلزایمر به نصف تقلیل می‌یابد.

از بیماری‌هایی که امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی عموم مردم، رواج بسیاری پیدا کرده است، بیماری دیابت می‌باشد. اما باید بدانید که بیماری دیابت تنها مختص به قند خون نیست بلکه این بیماری با عوارض خاصی که ایجاد می‌کند منجر به بروز مشکلات و بیماری‌های دیگری از جمله آلزایمر یا دمانس می‌شود بنابراین داشتن اطلاعات لازم برای پیشگیری از بروز آلزایمر در بیماران دیابتی بسیار مفید است.

بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مقدار انسولین بیشتری در بدنشان تولید می‌شود. ورود این انسولین اضافی به مغز، شیمی مغز را مختل می‌کند و باعث تشکیل پروتئین‌هایی سمی می‌شود که سلول‌های مغز را مسموم می‌کنند. نوع پروتئینی که در بیماران مبتلا به آلزایمر و دیابت تولید می‌شود، یکسان است. پژوهشگران معتقدند که:
“باید به بیماران مبتلا به دیابت هشدار داده شود که کنترل دیابت فقط منحصر به کنترل وزن یا رژیم غذایی نیست. دیابت نخستین مرحله قدم گذاشتن در راهی است که به اختلالات شناختی منتهی می‌شود. بیمار در ابتدا نمی‌تواند همپای فرزندانش بازی کند، اما ممکن است پس از سی سال حتی نتواند آنها را بشناسد.”

آلزایمر، کلاف‌های مغزی و دیابت

مطالعات جدید نشان‌دهنده وجود رابطه آلزایمر و دیابت است. بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ غالباً کاهشی با شیب تند را در عملکرد شناختی تجربه می‌کنند و تقریباً ۷۰% از بیماران دیابتی در نهایت مبتلا به آلزایمر می‌شوند. در پژوهش که اخیرا در نشریه عصب‌شناسی به چاپ رسیده، بیان شده است که احتمال ایجاد کلاف‌های مغزی، یعنی عارضه معمول در آلزایمر، در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ افزایش می‌یابد. افراد آزمون دچار دیابت نوع ۲، حتی در صورت عدم ابتلا به دمانس یا فراموشی، بیشتر در معرض خطر ایجاد کلاف‌های مغزی قرار دارند. پژوهش فوق بر روی ۱۲۰ بیمار مسن مبتلا به دیابت نوع ۲ و ۷۰۰ فرد غیردیابتی انجام شد. برخی از افراد آزمون دمانس یا آلزایمر داشتند، در عده‌ای نشانه‌های خفیف اختلال شناختی مشاهده می‌شد و تعدادی نیز دچار هیچ نوع اختلال شناختی نبودند. اسکن ام آر آی بر روی تمام شرکت کنندگان انجام شد و از ۵۰% شرکت کنندگان نمونه‌ مایع مغزی نخاعی گرفته شد تا پژوهشگران بتوانند میزان بتا آمیلوئید و تائو، یعنی دو پروتئین سازنده کلاف‌هایی مغزی را اندازه بگیرند که معمولاً در مغز بیماران مبتلا به آلزایمر مشاهده می‌شود. در مجموع مشخص گردید که قشر (کورتکس) مغز در اثر دیابت نازک‌تر می‌شود و میزان پروتئین تائو افزایش می‌یابد، افزایش میزان کلاف‌های مغزی با توجه به اندازه‌گیری نمونه مایع گرفته شده از بیماران تایید گردید. پژوهشگران معتقدند که دیابت نوع ۲ باعث بروز ناهنجاری‌های مغزی می‌شود که علت ابتلا به عارضه‌های نورودژنراتیو، مانند آلزایمر به شمار می‌آیند. پژوهشگران متذکر شدند که هرچند مطالعه رابطه آلزایمر و دیابت را نشان می‌دهد، اما این رابطه از نوع سببی نیست و نمی‌توان گفت که دیابت علت آلزایمر است. عامل‌های خطر دیگری، مانند چاقی، بالا بودن مزمن قند خون یا حتی تحلیل رفتن بافت‌های مغز، که در میان بیماران دیابت نوع ۲ شایع است، نیز در ابتلا به آلزایمر بی‌تاثیر نیست. نتیجه نهایی این است که کنترل کردن دیابت روشی موثر برای مقابله با تشکیل پلاک‌های مغزی است. درهر حال پژوهشگران تاکنون نتوانسته‌اند به طور کامل ارتباط بین دیابت و افزایش تشکیل پروتئین تائو را روشن کنند. با این حال می‌توان گفت که پژوهش انجام شده وجود ارتباط بین دیابت و آلزایمر و اثر آن بر سلامت مغز را تایید می‌کند.

دیدگاه جدید درباره ارتباط بین آلزایمر و دیابت

وجود ارتباط بین آلزایمر و دیابت مدام قوی‌تر می‌شود. مقاله‌ای که به تازگی به چاپ رسیده است، این نتیجه را بیان کرده است که وجود انسولین اضافی، ناشی از مراحل اولیه دیابت یا دیابت تشخیص داده نشده، چاقی یا پیش دیابت، در تقریباً نیمی از بیماران مبتلا به آلزایمر نیز مشاهده می‌شود. این یافته‌ها بیانگر نکاتی درباره تشخیص و شناسایی دیابت و آلزایمر است:

  •  تمام بیماران مبتلا به دمانس یا آلزایمر را تشویق کرد تا برای مشکل عدم تحمل گلوکز آزمایش بدهند، چنانچه این مشکل تشخیص داده و کنترل شود، روند بیماری آهسته خواهد شد.
  •  سازمان جهانی غذا و دارو FDA را ترغیب کرد تا تولیدکنندگان را ملزم کند که ضریب گلیسمیک را روی برچسب‌های فراورده‌های خوراکی درج کنند.
  •  ترغیب عامه مردم به انجام آزمایش عدم تحمل گلوکز
  •  چون بیش از یک سوم مردم در مرحله پیش دیابت قرار دارند، از روش‌های فعلی برای آزمایش عامه مردم استفاده شود.

آیا آلزایمر دیابت نوع ۳ است؟

پژوهش‌های جدید نشان داده است که مغز بیماران مبتلا به آلزایمر در وضعیت دیابتی قرار دارد، علت این وضعیت تاحدی به علت کاهش یا عدم حساسیت به انسولین است. وجوه تشابه متعددی بین مغز بیماران مبتلا به دیابت نوع ۳ و مغز بیماران دچار آلزایمر وجود دارد، با این حال دیابت نوع ۳ همچنان فقط عامل خطر آلزایمر محسوب می‌شود. برخی بیماران دیابتی دچار دمانس نیز می‌شوند، اما بسیاری نیز از این خطر در امان می‌مانند.

کاهش خطر

تعامل با پزشک معالج برای پیشگیری از دیابت یا مدیریت آن راهکاری موثر برای جلوگیری از بروز عوارض یا کاهش آنها است. پیشگیری از دیابت یا مدیریت موثر دیابت از ابتلا به آلزایمر و دیگر انواع دمانس جلوگیری می‌کند. پیشگیری از دیابت یا تحت کنترل درآوردن آن مانع از بروز عوارض زیر می‌شود:

  •  بیماری قلبی
  •  سکته مغزی
  •  آسیب دیدن چشم
  •  بیماری کلیوی
  •  آسیب‌دیدگی عصبی که باعث احساس درد در پاها یا دست‌ها می‌شود. (نوروپاتی دیابتی)
  •  مشکلات گوارشی (گاستروپارزی یا فلج معده)

با رعایت توصیه‌های زیر می‌توانید از ابتلا به دیابت پیشگیری کنید یا آن را تحت کنترل درآورید و به این ترتیب مانع از بروز عوارض احتمالی شوید:

  •  توصیه‌های پزشک معالج خود را درباره مناسب‌ترین طرح درمان برای نظارت بر گلوکز، کلسترول و فشار خون جدی بگیرید.
  •  غذاهای سالمی، مانند میوه، سبزیجات، غلات کامل، گوشت بدون چربی و پنیر و شیر کم‌چرب میل کنید.
  •  اگر اضافه وزن دارید، تغذیه سالم و ورزش کردن را برای لاغری فراموش نکنید. چاقی منجر به دیابت و عوارض دیگر می‌شود.
  •  اکثر روزها حداقل ۳۰ دقیقه در روز ورزش کنید.
  •  هر روز پاهایتان را معاینه کنید و مطمئن شوید که زخم نشده‌اند.
  •  داروهای تجویز شده را طبق دستور مصرف کنید.

شواهد نشان می‌دهد که تغییر رژیم غذایی و الگوی فعالیت وزن را کاهش می‌دهد و پیرو آن احتمال ابتلا به دیابت نیز کمتر می‌شود. با ایجاد چند تغییر کوچک می‌توانید تفاوت شگرفی را ایجاد کنید. در یک پژوهش بالینی مهم نشان داده شده است که شرکت کنندگانی که قند خونشان اندکی بالاتر از حد مجاز است، یعنی در مرحله پیش دیابت قرار دارند، کافی است ۵ روز در هفته، به مدت ۳۰ دقیقه ورزش کنند تا خطر ابتلا به دیابت بیش از ۵۰ % تقلیل یابد و وزن نیز به میزان ۷ ـ ۵ درصد، معادل ۶.۴ ـ ۴.۵ کیلوگرم برای یک فرد با وزن ۹۱ کیلوگرم، کمتر شود.

Type 3 Diabetes and Alzheimer’s Disease: What You Need to Know

What is type 3 diabetes?

Diabetes mellitus (also called DM or diabetes for short) refers to a health condition where your body has difficulty converting sugar to energy. Typically, we think of three kinds of diabetes:

  • Type 1 diabetes (T1DM) is a chronic health condition in which your body’s endocrine part of the pancreas doesn’t produce enough of the hormone insulin, and your blood sugar (glucose) level becomes too high.
  • Type 2 diabetes (T2DM) is a chronic condition in which your body develops resistance to insulin, and your blood sugar level becomes too high as a result.
  • Gestational diabetes (GDM) is DM that occurs during a pregnancy, and the blood sugar level is too high during this time.

Some research studies have proposed that Alzheimer’s disease should also be classified as a type of diabetes, called type 3 diabetes.

This “type 3 diabetes” is a term that has been proposed to describe the hypothesis that Alzheimer’s disease, which is a major cause of dementia, is triggered by a type of insulin resistance and insulin-like growth factor dysfunction that occurs specifically in the brain.

This condition also has been used by some to describe people who have type 2 diabetes and are also diagnosed with Alzheimer’s disease dementia. The classification of type 3 diabetes is highly controversial, and it’s not widely accepted by the medical community as a clinical diagnosis.

The above “type 3 diabetes” medical condition isn’t to be confused with type 3c diabetes mellitus (also called T3cDM, pancreatogenic diabetes, and type 3c diabetes).

The pancreas has both endocrine and exocrine glands, and they have their respective functions. Insulin is one of the hormones that beta-islet cells in the Islets of Langerhans, which is endocrine pancreas tissue, produce and secrete.

When the exocrine pancreas becomes diseased and then causes a secondary insult to the endocrine pancreas that ultimately leads to DM, this is T3cDM. Exocrine pancreatic diseases that may lead to T3cDM include pathology such as:

  • chronic pancreatitis
  • cystic fibrosis
  • exocrine pancreatic cancer

Keep reading to find out what we know and what we don’t know about “type 3 diabetes.” And please keep in mind that this isn’t to be confused with type 3c diabetes.

According to the Mayo Clinic, there’s already an established link between Alzheimer’s and type 2 diabetes. It’s been suggested that Alzheimer’s may be triggered by insulin resistance in your brain. Some people say that Alzheimer’s is simply “diabetes in your brain.”

This claim has some science behind it, but it’s a bit of an oversimplification.

Over time, untreated diabetes can cause damage to your blood vessels, including vessels in your brain. Many people who have type 2 diabetes don’t know that they have the condition, which may delay diagnosis and appropriate treatment measures.

Therefore, those with type 2 diabetes, especially undiagnosed diabetes, have a higher risk of this kind of damage.

Diabetes may also cause chemical imbalances in your brain, which may trigger Alzheimer’s. Also, high blood sugar levels lead to inflammation, which may damage brain cells.

For these reasons, diabetes is considered a risk factor for a condition called vascular dementia. Vascular dementia is a stand-alone diagnosis with symptoms of its own, or it can be a warning sign of what will develop into an overlap with Alzheimer’s disease.

The science of this process is uncertain. For now, what’s been established is that there are cases of Alzheimer’s disease and other forms of dementia that don’t have any demonstrated link to insulin resistance.

Causes and risk factors for type 3 diabetes

According to a ۲۰۱۶ study, people who have type 2 diabetes may be up to 60 percent more likely to develop Alzheimer’s disease or another type of dementia, such as vascular dementia.

This studyTrusted Source involved more than 100,000 people living with dementia. It showed that women with type 2 diabetes had a higher probability of developing vascular dementia than men.

Risk factors for type 2 diabetes include:

  • a family history of diabetes
  • high blood pressure (hypertension)
  • having overweight or obesity
  • certain chronic health conditions, such as depression and polycystic ovarian syndrome (PCOS)

Symptoms of type 3 diabetes

The symptoms of type 3 diabetes are described as the symptoms of dementia, such as those seen in early Alzheimer’s disease.

According to the Alzheimer’s Association, these symptoms include:

  • memory loss that affects daily living and social interactions
  • difficulty completing familiar tasks
  • misplacing things often
  • decreased ability to make judgements based on information
  • sudden changes in personality or demeanor

Diagnosis of type 3 diabetes

There’s no specific test for type 3 diabetes. Alzheimer’s disease is diagnosed based on:

  • a neurological examination
  • medical history
  • neurophysiological testing

Your healthcare provider will ask several questions about your family history and your symptoms.

Imaging studies, such as MRI and CT scans of the head, may give your healthcare provider a picture of how your brain is working. Cerebrospinal fluid testing can also look for indicators of Alzheimer’s.

If you have symptoms of type 2 diabetes and Alzheimer’s and haven’t been diagnosed with either one, your healthcare provider may order a fasting blood sugar test and a glycated hemoglobin test.

If you do have type 2 diabetes, it’s important that you begin treatment for it immediately. Treating type 2 diabetes could minimize damage to your body, including your brain, and slow the progression of Alzheimer’s or dementia.

Treatment for type 3 diabetes

There are separate treatment options for people who have:

  • pre-type 2 diabetes
  • type 2 diabetes
  • Alzheimer’s

Lifestyle changes, such as making changes to your diet and including exercise in your daily routine, may be a big part of your treatment.

Here are some additional treatment tips:

If you’re living with overweight, try to lose ۵ to 7 percent of your body mass, according to the Mayo Clinic. This can help stop organ damage caused by high blood sugar and may prevent the progression of pre-DM2 to DM2.

A diet low in fat and rich in fruits and vegetables can help improve symptoms.

If you smoke, quitting smoke is recommended because it can also help manage your condition.

If you have both type 2 diabetes and Alzheimer’s, treatment for your type 2 diabetes is important to help slow the progression of dementia.

Metformin and insulin are an anti-diabetes drugs that may alsoTrusted Source reduce the risk of developing diabetes-induced brain damage, according to a ۲۰۱۴ study.

Prescription medications are available to treat cognitive symptoms of Alzheimer’s dementia, but there’s uncertainty about whether they have a noticeable impact on the symptoms of Alzheimer’s disease.

Acetylcholinesterase inhibitors like donepezil (Aricept), galantamine (Razadyne), or rivastigmine (Exelon) can be prescribed to improve the way that your body’s cells communicate with one another.

Memantine (Namenda), an NMDA-receptor antagonist, may also help to reduce symptoms and slow the progression of Alzheimer’s disease.

Other symptoms of Alzheimer’s and other dementia types, like mood swings and depression, may be treated with psychotropic drugs. Antidepressants and anti-anxiety medications are part of treatment in some cases.

Some people may need a light dose of antipsychotic therapy later in the course of the dementia process.

Outlook for type 3 diabetes

Type 3 diabetes is a way of describing Alzheimer’s that’s caused by insulin resistance inside the brain. So, your outlook will vary according to several factors, including your diabetes treatment and the severity of your dementia.

If you can treat your diabetes with diet, exercise, and medication, researchers who promote the diagnosis of type 3 diabetes suggest that you may be able to slow the progression of Alzheimer’s or vascular dementia, but evidence is uncertain.

Your outlook will also vary according to how soon your symptoms were discovered and what your healthcare provider thinks about your specific case. The sooner treatment begins, it’s likely the better your outlook will be.

According to the Mayo Clinic, the average life expectancy for a person with Alzheimer’s is around 3 to 11 years from the time that they’re diagnosed. But some people with Alzheimer’s can live as many as 20 years post-diagnosis.

Preventing type 3 diabetes

If you already have type 2 diabetes, there are ways that you can better manage it and lower your risk for developing type 3 diabetes.

Here are some of the proven methods for managing type 2 diabetes and minimizing organ damage:

  • Try to exercise four times per week for 30 minutes per day.
  • Try to eat healthy foods low in saturated fat, rich in protein, and high in fiber.
  • Carefully monitor your blood sugar according to your healthcare provider’s recommendations.
  • Take prescribed medications on schedule and with regularity.
  • Monitor your cholesterol levels.
  • Maintain your healthy weight.
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
بله
تقریبا
خیر
منبع
yadman-rehab.comdanabrain.irwww.healthline.com

داریوش طاهری

اولیــــــن نیستیــم ولی امیـــــد اســــت بهتـــرین باشیـــــم...! خدایــــــــــا! نام و آوازه مــــــرا چنان در حافظــه‌ها تثبیت کن که آلزایمـــــــــر نیز تــوان به یغمـا بـردن آن را نـداشتــــــه باشـد...! خدایـــــــــا! محبّـت مــرا در دل‌های بندگانت بینداز ... خدایــــــا! مــــرا دوســــت بــــدار و محبوبــم گـــردان...!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا