علوم پزشکیویروس‌شناسی

ارتباط بین موهای خاکستری و عفونت‌های ویروسی

امتیازی که به این مقاله می دهید چند ستاره است؟
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نمای نزدیک مرد با ریش و موی خاکستری.

با افزایش سن، موهای ما به طور طبیعی شروع به از دست دادن مقداری از رنگ خود می کنند. با این حال، اکنون محققان ممکن است به طور تصادفی به ارتباط بین سفیدی مو و مبارزه با ویروس ها دست یافته باشند. این تحقیق جدید می‌تواند به توضیح اینکه چرا برخی افراد حکایت‌های شخصی در مورد خاکستری شدن پس از بیمار شدن دارند کمک کند و در عین حال هدف جدیدی برای مطالعه سلول‌های بنیادی و سیستم ایمنی بدن فراهم کند.

در بیشتر مراحل زندگی، موهای انسان طیف عظیمی از رنگ‌های طبیعی، از بلوند پلاتینی تا قهوه‌ای و مشکی را نشان می‌دهند. ما این طیف رنگ را به لطف سلول های تولید کننده رنگدانه به نام ملانوسیت در فولیکول های مو دریافت می کنیم. این ملانوسیت ها به نوبه خود توسط سلول های بنیادی خاصی ایجاد می شوند که به طور شگفت انگیزی سلول های بنیادی ملانوسیت نامیده نمی شوند.

تا زمانی که این سلول های بنیادی به کار خود ادامه دهند، ما می توانیم قفل های رنگارنگ خود را حفظ کنیم. اما وقتی این سلول های بنیادی شروع به تجزیه شدن می کنند، چه در اثر آسیب یا روند طبیعی پیری، ما شروع به از دست دادن کارخانه های رنگدانه طبیعی موهای خود می کنیم. نتیجه نهایی؟ سفید شدن یا سفید شدن موها.

ملیسا هریس از دانشگاه آلاباما در بیرمنگام، تیم دانشمندانش و تعدادی موش خاص وارد شوید. خز موش مانند موهای انسان در طیف وسیعی از رنگ ها وجود دارد. برخی از موش ها حتی زود خاکستری می شوند، مانند برخی از انسان ها، که هریس و تیمش را مجذوب خود کرد. آنها متوجه شدند که با استفاده از ابزارهای ژنومی برای بررسی ژن‌های این موش‌های خاکستری، ممکن است بتوانند ارتباط بین موهای خاکستری و سلول‌های بنیادی نادرست را پیدا کنند.

اما آنها فقط محتمل ترین مجرمان را بررسی نکردند. در عوض، محققان از تکنیکی به نام تجزیه و تحلیل ژن دیفرانسیل استفاده کردند تا یک دسته کامل از ژن ها را بررسی کنند و ببینند که آیا هر کدام بیش از حد معمول در موش های خاکستری روشن یا خاموش می شوند. اگر مطالعه یک ژن واحد یک خودرو را از هم جدا می کند، این تکنیک بیشتر شبیه تلاش برای درک چگونگی حرکت ترافیک در شهر است. شما می توانید خیلی بیشتر ببینید و گاهی اوقات حتی شگفتی پیدا کنید. و در واقع، چیزی غیر منتظره ظاهر شد.

دانشمندان دریافتند که پروتئینی به نام MITF کار غیرعادی انجام می دهد. آنها قبلا می دانستند که MITF ژن های لازم برای ساخت رنگدانه را روشن می کند. اما به نظر می‌رسد که ژن‌های نوعی پروتئین ایمنی ذاتی به نام اینترفرون را نیز خاموش می‌کند، که یک پاسخ طبیعی ضد ویروس توسط سلول‌ها است.

“این یک شگفتی بود. و در واقع، برای مدت کوتاهی نشست زیرا ما نمی‌دانستیم با آن چه کنیم.» هریس گفت. اما هر چه بیشتر به آزمایش ادامه دادند، شواهد بیشتری شروع به جمع آوری کردند.

یکی از شواهد جالب این بود که موش‌هایی که تا حدی فاقد این پروتئین بودند، پس از اینکه دانشمندان پاسخ ضد ویروسی خود را آغاز کردند، ملانوسیت‌هایشان را از دست دادند (و خزشان خاکستری شد)، که نشان می‌دهد چیزی در مورد این واکنش ذاتی ممکن است برای سلول‌های تولیدکننده رنگدانه و ساقه مضر باشد. سلول ها.

بنابراین، MITF ممکن است با کشیدن دو کاره به حفظ تعادل بین داشتن موهای رنگارنگ و توانایی در مبارزه با ویروس ها کمک کند.

هریس گفت که آزمایشگاه او می‌خواهد این تحقیقات را گسترش دهد تا درباره نحوه عملکرد سلول‌های بنیادی و اینکه چرا پیر می‌شویم بیشتر بداند.

امیدواریم بتوانیم آنچه را که می‌دانیم استفاده کنیم و سپس بتوانیم از آن استفاده کنیم تا ببینیم آیا می‌توانیم با افزایش سن، پتانسیل بازسازی سلول‌های بنیادی خود را بهبود بخشیم.»

نویسندگان خاطرنشان کردند: این کشف جدید همچنین می‌تواند به هدف جدیدی برای مطالعه ملانوم منجر شود – نوعی سرطان پوست ناشی از ملانوسیت‌های خارج از کنترل پوست – یا شرایط رنگدانه‌ای مانند ویتیلیگو. در ویتیلیگو، پوست فرد رنگدانه‌های خود را از دست می‌دهد، و اگرچه به‌اندازه ملانوم مستقیماً تهدیدکننده زندگی نیست، اما همچنان می‌تواند تأثیر بگذارد.

نادا البولوک، متخصص پوست در دپارتمان پوست دانشگاه نیویورک گفت: «شرایط رنگدانه‌ای تأثیرات روانی اجتماعی عمیقی بر افرادی دارد که تحت تأثیر قرار می‌دهند. او در تحقیقات هریس شرکت نداشت، اما متخصص ویتیلیگو است. “به همین دلیل برای ما مهم است که بدانیم چه چیزی باعث آنها می شود و چگونه آنها را درمان کنیم.”

تحقیقات تیم هریس در ۳ می در PLOS Biology منتشر شد. 

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
بله
تقریبا
خیر
منبع
www.insidescience.org

داریوش طاهری

اولیــــــن نیستیــم ولی امیـــــد اســــت بهتـــرین باشیـــــم...!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا