آلزایمربیماری‌های مغز و اعصابدمانس

اگر فکر می‌کنید افراد مسن ضعیف هستند، احتمال ابتلای شما به آلزایمر بیشتر است

امتیازی که به این مقاله می دهید چند ستاره است؟
[کل: ۱ میانگین: ۵]
 

تفکر منفی می تواند باعث شود مغز شما به گونه ای تغییر کند که خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش دهد.

این نتیجه یک مطالعه جدید است که توسط دانشکده بهداشت عمومی ییل انجام شده است. در عین حال، محققان خاطرنشان می‌کنند که ادراکات مثبت بیشتر از پیری می‌تواند از پیشرفت این بیماری مخرب مغز جلوگیری کند.

باورهای منفی معمولاً شامل این فکر است که پیری شما را ضعیف یا بی فایده می کند و همچنین کلیشه های دیگر در مورد افراد مسن تر.

این مطالعه اولین مورد از نوع خود است که تغییرات مغزی در بیماری آلزایمر را با یک عامل خطر روانی اجتماعی مبتنی بر فرهنگی مرتبط می کند.

استرس و آسیب مغزی

دکتر بکا لوی، دانشیار بهداشت عمومی و روانشناسی در دانشکده بهداشت عمومی ییل، گفت: این یک نوع پیشگویی بیولوژیکی خودشکوفایی است. اضطراب در مورد پیر شدن را می توان درونی کرد. این استرس به نوبه خود می تواند باعث تغییرات مغزی شود.

لوی در بیانیه‌ای گفت: «اگرچه یافته‌ها نگران‌کننده هستند، اما درک این نکته دلگرم‌کننده است که این باورهای منفی در مورد پیری را می‌توان کاهش داد و باورهای مثبت در مورد پیری را می‌توان تقویت کرد، به طوری که تأثیر نامطلوب آن اجتناب‌ناپذیر نیست».

اجتماعی شدن ما در مورد جوانی و سن بسیار جوان شروع می شود.

لوی گفت: “ما از تحقیقات دیگر می دانیم که کودکان ۴ ساله کلیشه های سنی فرهنگ خود را می پذیرند و سپس این کلیشه های سنی در طول زمان تقویت می شوند.”

این تحقیق نشان داد که این یک عامل خطر محیطی مبتنی بر فرهنگ برای آلزایمر است.

او گفت: “این مهم به نظر می رسد زیرا همه افراد در معرض کلیشه های سنی فرهنگ خود هستند و اخیراً متوجه شدیم که کلیشه های سنی مثبت را می توان تقویت کرد و کلیشه های سنی منفی را می توان کاهش داد.” این نشان می دهد که کلیشه های سنی می تواند یک عامل خطر قابل اصلاح مرتبط با بیماری آلزایمر باشد.”

علم پشت باورهای منفی

تیم لوی بخشی از مطالعه طولی بالتیمور در مورد پیری است که طولانی‌ترین مطالعه علمی در مورد پیری در ایالات متحده است.

آنها با استفاده از MRI ​​برای بررسی مغز افراد سالم دریافتند که کسانی که باورهای منفی بیشتری در مورد پیری داشتند، هیپوکامپ کوچکتری داشتند. هیپوکامپ بخشی از مغز است که برای حافظه حیاتی است. کوچکتر نشانه بیماری آلزایمر است.

هنگامی که شرکت کنندگان در مطالعه مردند، دانشمندان مغز آنها را از نظر پلاک های آمیلوئید و درهم تنیده های نوروفیبریلاری، توده ها و رشته های پروتئینی که کارت زنگ آلزایمر هستند، بررسی کردند.

آنها دریافتند افرادی که باورهای منفی بیشتری در مورد پیری در زندگی داشتند، به طور قابل توجهی تعداد پلاک ها و گره ها در مغزشان بیشتر بود.

در هر دو مرحله از مطالعه، محققان سایر عوامل خطر بیماری آلزایمر، از جمله سلامت عمومی، سن، و تمایل عمومی تر به تفکر منفی را کنترل کردند.

لوی گفت: “ما دریافتیم که کلیشه های منفی سن، نشانگرهای زیستی آلزایمر را بالاتر و فراتر از این عوامل پیش بینی می کنند.”

لوی گفت که محققان امیدوارند مردم سعی کنند راه هایی برای ترویج کلیشه های مثبت سن و کاهش کلیشه های منفی مرتبط با پیری در رسانه ها بیابند.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
بله
تقریبا
خیر
منبع
www.healthline.com

داریوش طاهری

اولیــــــن نیستیــم ولی امیـــــد اســــت بهتـــرین باشیـــــم...!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا