بیماری‌های مغز و اعصابدمانس

دانشمندان می‌گویند می‌توانند نشانه‌های زوال عقل را ۹ سال قبل از تشخیص، شناسایی کنند

امتیازی که به این مقاله می دهید چند ستاره است؟
[کل: ۰ میانگین: ۰]

می‌توان علائم هشداردهنده بسیاری از بیماری‌های مرتبط با زوال عقل را تا ۹ سال قبل از تشخیص تشخیص داد.

که با توجه به پژوهش منتشر شده در Alzheimer’s & Dementia: The Journal of the Alzheimer’s Association.

محققان دانشگاه کمبریج و بیمارستان های دانشگاه کمبریج NHS Trust در بریتانیا داده های Biobank بریتانیا را بررسی کردند .

یافته های تحقیق شامل موارد زیر بود:

  • کسانی که به بیماری آلزایمر مبتلا شده‌اند در ۱۲ ماه گذشته بیشتر سقوط کرده‌اند.
  • احتمال افتادن در افرادی که به فلج فوق هسته ای پیشرونده مبتلا شده اند ، که بر تعادل تأثیر می گذارد، دو برابر بیشتر از سایر افراد بود.
  • کسانی که به بیماری‌های مرتبط با زوال عقل مبتلا شده‌اند، به احتمال زیاد در حل مسئله و یادآوری اعداد دچار اختلال می‌شوند.

دانشمندان خاطرنشان کردند که شرکت کنندگان در ابتدا برای هر بیماری مورد مطالعه، از جمله بیماری آلزایمر، بیماری پارکینسون و زوال عقل لوی بادی ، سلامت کلی ضعیف تری داشتند .

طبق یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ که در Frontiers in Neuroscience منتشر شد، سقوط می تواند نشانه ای از اختلال شناختی باشد.

دکتر داگلاس چارکر، استاد عصب‌شناسی و روان‌پزشکی بالینی در کالج پزشکی دانشگاه ایالتی اوهایو، می‌گوید: «سقوط می‌تواند به انواع مشکلات ارتوپدی یا مغز مرتبط باشد.

Scharre گفت: “اختلال در تعادل یا راه رفتن ناشی از اختلالات دژنراتیو و سکته مغزی بسیار شایع است.” “سقوط با ایجاد زوال عقل مرتبط است. زمین خوردن می تواند نشان دهنده اختلال در نواحی حرکتی، نواحی هماهنگی و نواحی تعادلی مغز باشد. این باید نشان دهنده نیاز به جستجوی علل قابل پیشگیری یا درمان باشد.»

در حال حاضر درمان های کمی برای زوال عقل و سایر بیماری های عصبی وجود دارد. به طور معمول، متخصصان پزشکی این شرایط را تنها پس از ظاهر شدن علائم تشخیص می دهند. با این حال، پیشرفت بیماری ممکن است سال ها یا دهه ها قبل از شروع علائم شروع شده باشد.

Nol Swaddiwudhipong، نویسنده مطالعه و یک پزشک جوان در دانشگاه کمبریج، “وقتی به تاریخچه بیماران نگاه کردیم، مشخص شد که آنها چندین سال قبل از اینکه علائم آنها به اندازه کافی آشکار شود تا تشخیص داده شود، برخی از اختلالات شناختی را نشان می دهند.” در بیانیه مطبوعاتی گفت. “این اختلالات اغلب ظریف بودند، اما در چندین جنبه از شناخت.”

چرا تشخیص زودهنگام مهم است

در زمان تشخیص، اغلب برای تغییر سیر بیماری یا اجازه ورود فرد به کارآزمایی‌های بالینی دیر است.

شار گفت: «در مورد اختلالات دژنراتیو، که شرایط پیشرونده هستند، دیدن زوال شناختی و عملکردی قبل از تشخیص، تعجب آور نیست. “ما کار خوبی برای تشخیص بیماران در مراحل اولیه این اختلالات انجام نمی دهیم.”

شار ادامه داد: “ما تست شناختی را برای دریافت یک خط پایه توصیه می کنیم و آن را در طول زمان دنبال می کنیم تا تغییرات را برای هر بیمار ببینیم و تغییرات را زودتر تشخیص دهیم.” «اگر بتوانیم تغییرات شناختی را زودتر شناسایی کنیم، دسترسی بیشتری به درمان‌های اصلاح‌کننده بیماری و نتایج بهتری را به همراه خواهد داشت.»

تشخیص زودهنگام همچنین می تواند به شناسایی افرادی که قادر به شرکت در مطالعاتی هستند که به دنبال درمان های جدید بالقوه هستند کمک کند.

تیم ریتمن، دکترای ارشد، کارآزمایی بالینی: «مشکل کارآزمایی‌های بالینی این است که بر حسب ضرورت، آن‌ها اغلب بیمارانی را با تشخیص انتخاب می‌کنند، اما ما می‌دانیم که در این مرحله آنها تا حدودی در مسیر هستند و نمی‌توان وضعیت آنها را متوقف کرد.» محقق بالینی در بخش علوم اعصاب بالینی در دانشگاه کمبریج و نویسنده ارشد این مطالعه در بیانیه مطبوعاتی گفت. “اگر بتوانیم این افراد را زودتر پیدا کنیم، شانس بیشتری برای مشاهده موثر بودن داروها خواهیم داشت.”

سایر علائم اولیه بیماری آلزایمر، طبق انجمن آلزایمر، عبارتند از:

  • از دست دادن حافظه که در زندگی روزمره اختلال ایجاد می کند
  • مشکل در برنامه ریزی و حل مسئله
  • مشکل در انجام وظایف آشنا
  • سردرگمی با زمان یا مکان
  • مشکل در درک تصاویر بصری و روابط فضایی
  • مشکلات جدید با کلمات در گفتار یا نوشتن
  • موارد از دست رفته یا از دست دادن توانایی ردیابی مجدد مراحل
  • کاهش یا قضاوت ضعیف
  • کناره گیری از کار یا فعالیت های اجتماعی
  • تغییر در خلق و خو و شخصیت

اگر هر یک از این علائم را در خود یا یکی از نزدیکان خود مشاهده کردید، باید با پزشک خود صحبت کنید. کارشناسان می گویند در حالی که ممکن است شروع مکالمه دشوار باشد، تشخیص و تشخیص زودهنگام ممکن است به درمان کمک کند.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
بله
تقریبا
خیر
منبع
www.healthline.com

داریوش طاهری

اولیــــــن نیستیــم ولی امیـــــد اســــت بهتـــرین باشیـــــم...!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا